Pinterest Reading

Als je het gevoel hebt op de goeie weg te zitten kwa styling maar het lukt je niet om er 1 geheel van te maken? Twijfel je welke vloer je nou moet nemen of wel tegels er het beste passen in de badkamer. Wij kijken met je mee en geven aan de hand van je eigen pinterest pagina je de handvatten om het er een geheel van te maken. Tot gevolg dat je zelf makkelijkere keuzes kunt maken voor bijvoorbeeld het uitzoeken van vloer of de juiste tegels uit te kiezen. En dit kan tot verassende inzichten lijden en komen er ideen uit waar je zelf nog niet over na had gedacht.

Je levert aan:

- plattegrond van de ruimte

- foto's en een filmpje

- pinterest pagina met alles wat je mooi vind. Denk er niet teveel over na of iets haalbaar is of niet, geef ons de sfeer die je graag zou willen bereiken in je huis. Het mag een sfeerplaatje zijn, een specifiek meubelstuk, een mooi kleur, vloer of gewoon een mooi plaatje. Voorbeeld hiervan vind je hiernaast.

€ 149,-

Indelingsplan

Weet je gewoon even niet wat je aan moet met de ruimte? Ben je er kwa stijl helemaal uit dan kunnen wij je helpen met alleen het indelingsplan.

Annelies maakt voor jou 1 en misschien 2 indelingen in 2D waarin al je wensen worden gerealiseerd. Waar komt de keuken? Moet er misschien een muur verplaatst worden? Annelies helpt je daarbij.
€ 295,-

Indelingsplan + lichtplan 

Ga je verbouwen of naar een nieuwbouw huis? Dan is het een goed idee om van te voren te bedenken waar de verlichting moet komen. EN DAN HIER WAT TERMEN.

Is heel belangrijk dat alles goed wordt uitgelicht en dan valt samen met indelingsplan en zijn daardoor onlosmakelijk met mekaar verbonden.

Hierin zitten 1 of 2 indelingsplannen + lichtplan voor lichtpunten en advies over het soort lampen.

€ 495,-

Totaal plan

Weet je het helemaal niet meer dan adviseren we om voor het totaalplan te gaan. Hierin vind je een indelingsplan, lichtplan kleurplan, sfeerplan. Aan de hand van dit complete plan kan je zo aan de slag met het uitzoeken van de keuken, de vloer, schilder etc etc. Maar het zijn uiteindelijk je eigen keuzes die het interieur eigen maakt. Zie hier het huis van Suzette en Agnes. Zijn hebben doormiddel van het plan deze fijne plek helemaal eigen gemaakt.

€ 895,-

Sfeerplan 

Indeling heb je op papier, maar dan? Dan is het sfeerplan wat voor jou. Het is de uitgebreide versie van de Pinterest reading. Je krijgt van ons een plan die je verder gaat helpen je droominterieur te verwezelijken. In dit plan vind je niet alleen de sfeer uitgelegd maar ook meubelvoorstel, kleurplan, plantenvoorstel en waarschijnlijk ideen waar je zelf nog niet op was gekomen. Klik hier voor een voorbeeld.

€295,-

Kleurplan

Weet je niet welke kleuren je moet kiezen en wil je precies weten welke kleur je op de muren en je kozijnen wil hebben? Dan is het Kleuradvies iets voor jou. Je krijgt hiervoor 2 kleurplannen voor de ruimte waar jij advies over wilt hebben en je krijgt de stalen thuis gestuurd. Zodat je makkelijk met de stalen je verf kunt gaan inkopen. Je moet het wel nog even zelf schilderen.

€ 195,-

Indelingsplan + lichtplan 

Ga je verbouwen of naar een nieuwbouw huis? Dan is het een goed idee om van te voren te bedenken waar de verlichting moet komen. EN DAN HIER WAT TERMEN.

Is heel belangrijk dat alles goed wordt uitgelicht en dan valt samen met indelingsplan en zijn daardoor onlosmakelijk met mekaar verbonden. Hierin zitten 1 of 2 indelingsplannen + lichtplan voor lichtpunten en advies over het soort lampen.

€ 495,-

Zoomadvies

Wil je gewoon even met ons sparren om wat vragen te kunnen stellen om makkelijker keuzes te maken dan kan je ga je voor ons Zoomadvies.

€ 99,- per uur