van begin tot eind

U kunt bij ons terecht voor een totaalconcept van uw horeca-, kantoor- of winkelinterieur. Naar aanleiding van uw wensen wat betreft sfeer, uitstraling en praktische zaken maken wij een creatief en onderscheidend  interieurontwerp zodat uw bedrijf er echt uit springt!

 

Een compleet interieurontwerp bevat een plattegrond met indeling, kleurenplan, materiaalkeuze, verlichtingsplan en een visualisatie van sfeer/styling. Na realisatie zetten wij graag de puntjes op de i. Styling máákt het ontwerp: door middel van de juiste verlichting, planten en accessoires gaat het plaatje kloppen.

2style4-dorpskamer-kl-9
2style4-dorpskamer-kl-9

2style4-dorpskamer-kl-3
2style4-dorpskamer-kl-3

2style4-dorpskamer-kl-18
2style4-dorpskamer-kl-18

2style4-dorpskamer-kl-9
2style4-dorpskamer-kl-9

1/8

Conceptontwikkeling & grafisch ontwerp

Het is belangrijk dat alle bedrijfsuitingen bij uw organisatie passen en dat deze uitstralen wat u wilt communiceren. Een bedrijf dat een consistente uitstraling heeft, die klopt bij de identiteit en boodschap van het bedrijf, heeft een groot voordeel ten opzichte van de concurrent. De klant herkent het bedrijf als merk en het is meteen duidelijk waar het bedrijf voor staat. 

Wij kunnen ook uw marketing-communicatie; uw website, social media, grafische uitingen zoals logo, huisstijl ontwerpen om uw bedrijf een zeer professionele uitstraling te geven.

 

Heeft u interesse? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden door te spreken.

Restyling

Ook kunt u ons inschakelen voor een restyling van het bestaande interieur van het bedrijf. Vaak kan er met kleine aanpassingen, zonder rigoureuze verbouwing en met weinig kosten veel bereikt worden.